Klank en licht zorgt in Sint-Idesbald voor extra beleving: “Hopelijk kunnen we hiermee inspireren voor de komende feestperiode” (bron : Hln.be)

Klank en licht zorgt in Sint-Idesbald voor extra beleving: “Hopelijk kunnen we hiermee inspireren voor de komende feestperiode”

VVV Koksijde-Oostduinkerke heeft er in Sint-Idesbald voor gezorgd dat iedereen tot en met het einde van de herfstvakantie iets leuks kan beleven. De man achter het klank- en lichtspektakel is de Veurnse ondernemer Steve Pinson. “Ook tijdens het eindejaar kan zo’n project voor extra sfeer zorgen nu de kerstmarkten niet mogen plaatsvinden”, klinkt Steve hoopvol.

Wat Steve heeft gerealiseerd in Sint-Idesbald kan zo in het rijtje initiatieven van onze actie #ZORGVOORLICHT. “De herfstvakantie is voor ons bedrijf in een normaal jaar bijzonder druk, net zoals de kerstperiode”, vertelt Steve Pinson. “De opdracht van VVV Koksijde is nu de enige. In de volledige Strandlaan hebben we oranje ledspots bevestigd voor de sfeer. De gemeente Koksijde zorgde voor extra kleur met gedecoreerde bloembakken. Op het verkeersvrije deel, de verbinding met de Zeedijk op het einde van de Strandlaan, zorgen we nog tot het einde van de verlengde herfstvakantie voor een beleving met klank en licht. Elke 20 minuten start het spektakel van 13 minuten en dat elke dag van 16.30 tot 21 uur. Voor wandelaars is dat echt iets leuks hebben we gemerkt.” Nog meegeven dat het dragen van een mondmasker in Koksijde verplicht is.

Twinkelen­de lichtjes, muziek en beelden verweven tot een warm project, het kan perfect. We zien nu al dat iedereen naar buiten wil dus daarop moeten we maximaal inspelen

Steve hoopt dat dit project andere steden en gemeenten kan overtuigen om tijdens de komende kerstperiode met iets gelijkaardigs uit te pakken. “Nu de kerstmarkten ook in het water zijn gevallen, snakken de mensen naar gezelligheid. Twinkelende lichtjes, muziek en beelden verweven tot een warm project, het kan perfect. We zien nu al dat iedereen naar buiten wil dus daarop moeten we maximaal inspelen. Zo kunnen we de donkere dagen letterlijk licht geven.”

Info via www.klankenlicht.be.

Bron origineel artikel : https://www.hln.be/koksijde/klank-en-licht-zorgen-in-sint-idesbald-voor-extra-beleving-hopelijk-kunnen-we-hiermee-inspireren-voor-de-komende-feestperiode~a1cae9fd/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *